Hrast u Šibeniku bira novo vodstvo za sljedeći četverogodišnji mandat

Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku održat će 1.izvanredni izborni Sabor u subotu, 15. studenog, u Šibeniku. Iako su tek na polovici četverogodišnjeg mandata, vodstvo stranke na čelu s predsjednikom Ladislavom Ilčićem raspisao je izvaredni Sabor zbog velikog rasta stranke – osnovani su brojni ogranci i podružnice te je stranci pristupilo mnogo novih, vrlo kvalitetnih ljudi, poručuju iz tajništvo stranke Hrast.

TRODNEVNA DOGAĐANJA

Na ‘šibenskom’ Saboru birat će se osobe za sve čelne družnosti u stranci. Izabrano rukovodstvo  s dobivenim povjerenjem vodit će stranku u sljedećem četverogodišnjem razdoblju, u kojem će Hrast kao parlamentarna stranka igrati sve važniju ulogu u političkom životu Hrvatske.

Sabor stranke, zatvoren za javnost, održat će se u okviru trodnevnih događanja u Šibeniku koja organizira Hrast u suradnji s Europskim kršćanskim političkim pokretom (ECPM). Održat će se i konferencija pod nazivom ‘Obiteljska i edukacijska politika i praksa u Hrvatskoj i Europskoj uniji’ na kojoj će hrvatski i europski stručnjaci, zajedno s članovima stručnih tijela Hrasta i koalicijskih partnera, pripremati program za sljedeće parlamentarne izbore.

Vjerujemo da će taj program biti značajan doprinos programu koji će provoditi, vjerujemo, buduća pobjednička koalicija.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.