HRVATSKA ERA TREĆA- U Šibeniku najveća

era11

Danas su otklonjene sve dileme Šibenčana i prolaznika magistralom kroz predio Njivica, a glasile su „što se ono tamo otvara i tako brzo niče kao iz vode“.  To je ERA commerce, prodajni centar na 16 tisuća četvornih metara, od čega je 2500 kvadrata prodajnog prsotora. A što u ERI ima?

– Od temelja do useljenja, sve za kuću, kućne potrepštine, vrt, audio- video oprema, boje i lakovi, stolarija, vodoinstalacije, elektroinstalacije,  alati, keramika, sanitarije, sve- rekao je voditelj centra Vitomir Kolombo.

Nadalje zanimljivo, u šibenskoj, najvećoj hrvatskoj ERI, trećem po redu prodajnom centru u Lijepoj našoj radit će 50 zapsolenika.

– Mi smo se mogli „pokriti i sa 30, ali jednostavno ništa ne želimo prepustiti slučaju, i tako će raditi pedeset ljudi. Moram naglasiti da su to sve Šibenčani, dakle drugim riječima, pedeset ljudi iz našeg grada dobilo je posao u ERI- dodao je Kolombo.

Voditelj centra naglasio je kako će akcije na proizvode biti gotovo svakodnevne.

– Treba doći, razgledati, raspitati se kod našeg ljubaznog osoblja i za svakoga će se ponešto naći- zaključuje voditelj novootvorenog centra na magistrali kod Njivica.

Prodajni centar ERA nakon Makarske i Opuzena stigao je i u Krešimirov grad.

Na današnjem otvaranju bilo je veselo, svirka, pjesma, slastice, domaći pršut i mnoštvo Šibenčana koji će i ubuduće sigurno posjećivati ERU.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.