Humanitarni turniri i koncert za malog Nikolu

Akcija je prešla granice Šibensko-kninske županije te je našla odjek i u Rijeci gdje su riječki malonogometni klubovi MNK 5. Zborno područje-Veterani, MNK Team i MNK Reful u subotu 15.veljače organizirali Malonogometni turnir na kojem su se prikupila značajna novčana sredstva, tako da je sada sa donacijama građana i institucija u ŠK županiji te uplatama iz inozemstva prikupljeno cca 37.000,00 Kn

rijeka_mnk

Organizatori se zahvaljuju svima koji su do sada svojim donacijama pomogli, a kako bi ovu akciju uspješno priveli kraju i došli do cilja a to je kupnja Neurofeedback uređaja organizatori najavljuju ‘Veliki humanitarni dan u subotu 22.02.’

stolni_tenis

Akcija počinje u Zatonu od 09 sati odigravanjem stolnoteniskog turnira u organizaciji STK Zaton, a nastavlja se u popodnevnim satima (14 sati) kada će se na igralištu kod OŠ Vodice odigrati Malonogometni turnir u organizaciji MNK Heroji 2007 u kojem će sudjelovati gosti iz Rijeke, MNK 5. Zborno područje-Veterani, MNK Team i MNK Reful, te domaće ekipe: MNK Tribunj 2011, MNK Mirlović Zagora i MNK Heroji 2007.

Završnica i vrhunac Humanitarnog dana održat će se na velikom koncertu u prostorijama MK Okita gdje će nastupati Bend Amadeus iz Zadra te domaći bendovi Lož uje i The Way.

daj_5dan

Inače, neurofeedback uređaj bi se postavio u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac, a pomogao bi svima koji imaju potrebu za ovom vrstom terapije.

Donacije možete i dalje uplaćivati na IBAN HR892330003–1152572762 (kunski) te IBAN HR892330003–01010192838 (devizni) sa naznakom ‘Za nabavu neurofeedback uređaja’)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.