I Penđer i Žižić iznenađeni odlukom Ruže Tomašić: Ovo nismo očekivali!

Ostavka Ruže Tomašić s mjesta predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević i napuštanje stranačkih redova, iznenadilo je danas hrvatsku javnost, a ništa manje nisu iznenanđeni niti predstavnici ‘stračevićanaca’ u Šibeniku, Tomašićkini dojučerašnji kolege.

Predsjednik ŽO HSP-a dr. Ante Starčević Florijan Žižić u komentiranje razloga njezine ostavke nije želio ulaziti, tek nam je kratko kazao:

-Mogu vam samo reći da sam iznenađen i ovo nisam očekivao.

Svoje iznenađenje nije krio niti predsjednik šibenskih ‘starčevićanaca’ Nikica Penđer, koji je ujedno i član Predsjedništva stranke.

-Njezina me ostavka iznenadila i ono što vam za sada mogu reći da sam večeras za 19 sati sazvao sjednicu Gradske organizacije stranke na ovu temu. Osobno smatram i to želim naglasiti da politika i strančarenje moraju biti iza nas, a mi se moramo baviti mladima i teškoj gospodarskoj situaciji u kojoj se nalazi Hrvatska. Ja ću i dalje raditi za dobrobit svih naših građana i u interesu Republike Hrvatske – poručuje Penđer.

Razloge koje je Ruža Tomašić navela prilikom ostavke pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.