I šesta sezona popularne serije ‘Game of thrones’ snimat će se u Šibeniku?!

Nakon što su jučer snimljeni kadrovi za petu sezonu serije ‘Game of thrones’/’Igra prijestolja’ ispred šibenske katedrale, snimateljska ekipa danas se ‘prebacila’ na tvrđavu sv. Ivana. Među brojnim statistima, u snimanju je sudjelovao i šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta koji nam je kazao kako je sve odrađeno vrlo profesionalno te da je ovo jedna lijepa promocija grada Šibenika. Mileta nam je otkrio kako produkcijska kuća Embassy Film i HBO ozbiljno razmišljaju da se i šesta sezona megapopularne serije snimi u Šibeniku.

-Po reakcijama čelnika produkcijske kuće i HBO-a može se iščitati kako je njima mogućnost snimanja šeste sezone u 2016. godini upravo u Šibeniku jako interesantna. Još uvijek se ne znaju lokacije na kojima bi se mogla snimati nova sezona, ali ljudi iz Embassy Filma oduševljeni su prostorom ispred Gradske vijećnice i katedrale. To se vidi i po samoj činjenici što je produkcija, iako scene snimane u Šibeniku nisu duge, prelazila dalek put da bi snimala baš kod nas – kazao je Mileta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.