I šibenska manekenka Glorija Bura izabrana za spot klape Brodarica

OŠ PRIJE desetak dana Ante Rukavina odabrao je ljepotice koje će s njime nastupiti u video spotu šibenske klape Brodarica, a sad su se Tini Škugor i Dori Slavici pridružile još dvije djevojke.

U pitanju je spot za pjesmu “Jednom kad odem” s kojom će klapa Brodarica nastupiti na Šibenskom festivalu, čije je snimanje po novom planirano na šibenskoj tvrđavi i na jednom od najljepših otočića Kornata, krejem kolovoza i početkom rujna.

Naime, prvotno su u spotu uz Rukavinu trebale nastupiti samo dvije djevojke, ali nakon što je se veliki broj kandidatkinja javio na Facebook stranicu klape Brodarica, promijenjen je koncept spota te će se Rukavini sad pridružiti i Miss dijaspore 2012. Nikolina Čolak i šibenska manekenka Glorija Bura.

Osim toga, produžen je i casting te bi trebalo biti odabrano još pet djevojaka, koje će birati članovi klape u dogovoru s Rukavinom.

IZVOR: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.