Imenovani novi pročelnici u Gradskoj upravi

Zaključen je proces javnih natječaja raspisan za radna mjesta novih pročelnika u Gradskoj upravi. Gradonačelnik grada Šibenika Željko Burić donio je rješenje o imenovanju pročelnika unutar gradskih upravnih odjela.

Na svoje staro mjesto kao pročelnica Ureda gradonačelnika imenovana je Ana Gojanović Rakić, a za tajnicu Grada Šibenika imenovana je Diana Dulibić. Gradske financije od 2. listopada i službeno vodi Senka Ramljak, dok će UO za prostorno planiranje i zaštitu okoliša upravljati Madlena Roša Dulibić.

UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj preuzima Matija Bumbak, UO za gospodarenje gradskom imovinom Tihomir Paškov, UO za društvene djelatnosti Mirjana Žurić, dok je na čelo UO za komunalnu djelatnost imenovan Miroslav Lucić. Svima njima Gradska uprava na adrese je dostavila gradonačelnikovo rješenje te bi nakon njegova primitka i službeno trebali početi obnašati svoje dužnosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.