Investitor na peškariji prijavit će Menđušića Ministarstvu kulture

Miroslav Jeličić Purko, član uprave Jadran Kapitala, koji će graditi novi objekt na šibenskoj peškariji, obavijestio nas je da će u ponedjeljak Ministartvu kulture prijaviti ravnatelja šibenskog konzervatorskog ureda Marka Menđušića.

– Gospodin Menđušić nam je ispisao zabranu obavljanja geotehničkih radova, iako smo mu još 11. ožujka poslali detaljan upit i zamolbu za dozvolu, koja se obično dobiva u svega dva do tri dana. Tako da nisu istinite njegove tvrdnje da nikakvu zamolbu nije zaprimio- kaže Miroslav Jeličić Purko.

pes12

Svoje tvrdnje potkrijepio je i detaljnim mapama sondiranja, te zamolbom u pdf formatu poslanu mailom 11. ožujka, a koju imamo u našoj redakciji.

Podsjetimo, bez geotehničkih istraživanja terena nije moguće dobiti odobrenje glavnog projekta za objekt na peškariji. Inače, prva rupa za sondu je probivena, ali jutros, osim stroja, nismo zatekli nikog od radnika na peškariji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.