Ivan Klarin: Županove optužbe su čisto politikantstvo!

¸- Vlada RH apsolutno nema nikakvu namjeru ukidati županije. Sve ove izjave koje su izišle iz ureda župana samo su politikantstvo Gorana Pauka kojim se namjerno i bez ikakvih argumenata plaši stanovnike Šibensko-kninske županije – reagirao je na izjave župana Gorana Pauka s današnje konferencije za novinare  saborski zastupnik SDP-a i načelnik Općine Tisno Ivan Klarin. Šibensko-kninska županija, kao niti jedna druga županija, za mandata aktualne Vlade neće biti ukinuta, ustvrdio je Klarin.

KNIN I DRNIŠ NEĆE IZGUBITI

– Premijer Zoran Milanović taj je svoj stav potvrdio nekoliko puta u svojim istupima – podsjetio je Klarin. SDP-ovac je, također, demantirao informacije kako će gradovi poput Knina i Drniša, koji su se dosad nalazili na područjima od posebne skrbi, nakon ukidanja te kategorije značajno financijski izgubiti.

– Ako je Vlada koga financirala, onda su to zasigurno gradovi s područja Šibensko-kninske županije, pogotovo Drniš i Knin- zaključio je Klarin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.