Izašao novi broj Šibenskog tjednika

Od danas je u prodaji novi broj Šibenskog tjednika u kojem vas ponovo čeka niz zanimljiv priča s područja cijele županije. U naslovnoj temi bavimo se problemom alkoholizma, pa, između ostalog, donosimo svjedočanstva liječenih alkoholičara koji su se izvukli iz pakla ovisnosti. U temi o ekonomskim pokazateljima u državi možete pročitati kako je prosječna plaća u Šibensko – kninskoj županiji na kraju 2013. godine bila čak 16 posto manja od hrvatskog prosjeka, a tu je i intervju s Tihom Rađom, predstavnikom investitora stambeno – poslovnog prostora u Docu.

Pročitajte i s kakvim su se nevoljama ovih dana suočili stanovnici Kaprija i Žirja. U lifestyle prilogu Mamma Mia ugostili smo urednika i novinara Extra Magazina RTL televizije, ‘naše gore list’, Dorijana Klarića, a u sportu pročitajte razgovor s playmakerom narančastih Teom Petanijem, jednim od rijetkih Zadranina kojeg Funcuti vole. Osim spomenutih u novom broju Šibenskog tjednika krije se još puno zanimljivih tema i rubrika, stoga – trk do najbližeg kioska.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.