Izašao novi broj Šibenskog tjednika

Od danas je u prodaji novi broj Šibenskog tjednika u kojem vam po običaju donosimo novu dozu lokalnih priča i informacija. U naslovnom tekstu pročitajte detalje predstečajne nagodbe NCP-a i kako se njegov vlasnik Goran Prgin nagodio sam sa sobom.

Donosimo i tekst o pomahnitaloj mladeži u županiji, pa tako između ostalog možete saznati kako su u pet godina maloljetne osobe skupile 6.600 prometnih prekršaja te sudjelovale u preko 1.300 tučnjava. Saznajte i nove detalje vezane za eko incident u kninskoj jami, a tu je i intervju s Darkom Jurićem, nutricionistom i liječnikom tradicionalne kineske medicine.

U lifestyle prilogu Mamma Mia ugostili smo članice ženskog benda Leifert, dok vam u sportu donosimo veliki intervju s trenerom ‘građana’ Jeronimom Šarinom. U novom broj pronađite i novi kupon za veliku nagradnu igru Šibenskog tjednika ‘Uskršnjih 50’, u kojoj je glavna nagrada kuhinja vrijedna 27 tisuća kuna.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.