Jadrolinija novim rasporedom vožnje prema Zlarinu i Prviću smanjila kašnjenja

Dobra vijest iz Jadrolinije stiže za sve putnike linije Šibenik-Zlarin-Prvić-Vodice. Naime, od prošle godine na toj liniji voze dva broda: stari, svima znani i dragi Tijat i novopridošla Lara, ali je raspored vožnje bio u najmanju ruku čudan. Tako je Lara vozila prve dvije ranojutarnje ture i zadnju večernju, a Tijat je vozio tijekom dana, kako doznajemo, zbog europskih propisa.

Takav je raspored funkcionirao relativno dobro izvan sezone, međutim, dolaskom turista stvorene su gužve zbog kojih su kašnjenja postala uobičajena pojava.

jadrolinija

To je revoltiralo stanovnike otoka koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i Jadroliniji predložiti da ih, kada su već dva broda na raspolaganju, bolje iskoriste, doznajemo od jednog stanovnika otoka Prvića. Brojni su pozivi urodili plodom, pa će Tijat i Lara do kraja sezone voziti naizmjence, čime su gužve i kašnjenja svedena na minimum.  Važno je napomenuti da satnica ostaje ista. Novi je režim vožnje uveden od subote, 26. srpnja, i već su vidljivi učinci takve promjene, na zadovoljstvo stanovnika otoka i njihovih gostiju koji lakše mogu isplanirati svoje vrijeme zahvaljujući pouzdanom redu vožnje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.