Jesu li u Josipdolu pronađeni ostaci Antonije Bilić?

Danas poslijepodne kod mjesta Josipdol pronađene su ljudski ostatci, potvrdila je karlovačka policija. Iako je još prerano o tome spekulirati, neki mediji navode kako bi to mogli biti posmrtni ostaci nestale maloljetnice iz Drniša Antonije Bilić.

Fragmenti ogoljenih ljudskih kostiju pronađeni su desetak metara od glavne ceste kod ugibališta Miljanica, tek nekoliko kilometara od odmorišta Modruš, gdje je posljednji put zabilježen signal Antonijinog mobitela kobnog 7. lipnja 2011. kada je posljednji put viđena živa.

Također, pet do deset metara od parkirališta uz cestu pronađen je i kostur koji nije bio zakopan, kazao je državni odvjetnik medijima na terenu.

Kosti će biti poslane na patologiju Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu, patolog će obaviti obdukciju i DNA analizu, a rezultate o identitetu pokojnika objavit će za nekoliko dana.

Očevid na mjestu pronalaska kostiju je u tijeku.

Podsjetimo, Antonija Bilić nestala je u lipnju prošle godine nakon što je ušla u kamion Dragana Paravinje na mostu preko Čikole.

Paravinja je u listopadu na Županijskom sudu u Šibeniku osuđen na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog dva pokušaja silovanja, te teško ubojstvo maloljetne Antonije.

Njezino tijelo do danas nije pronađeno.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.