Još dan do početka Noći kazališta, šibenski HNK pripremio šarolik program

Još nas dan ili, ako vam je draže, noć dijeli od početka kulturne manifestacije Noć kazališta koja se održava šestu godinu zaredom diljem Europe pa tako i u Hrvatskoj, odnosno u Šibeniku. Ove godine, programu obilježavanja manifestacije posvećene scenskim i izvedbenim umjetnostima ponovno se pridružilo Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku.

ŠAROLIK PROGRAM 

Sutra, 15. studenog, šibenski HNK za svoje sugrađane priprema program koji počinje već u 19.55 sati promotivnim filmom o šibenskom kazalištu autora Željka Petreša, šibenskog producenta, redatelja. Nakon toga na programu  je predstava Binokular teatra ‘Postdiplomsko obrazovanje’. U predstavi o lopovima, kriminalcima, službenicima i odvjetnicima igraju Vilim Matula i Siniša Labrović, koji se osim glumom bave i aktivizmom.

Ulaznica za predstavu može se kupiti na blagajni kazališta od 10 do 12 sati i dva sata prije predstava, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Nadalje, Noć kazališta u Šibeniku još jednom donosi izložbu kazališnih fotografija pod nazivom ‘Talijine tajne’ autora Matka Jakelića, Željka Krnčevića i Ive Žarkova. Otvorenje izložbe najavljeno za 21.15 sati, u foajeu kazališta.

Petnaest minuta kasnije na istom mjestu gitarski duo Morana Pešutić i Tomislav Vasilj održat će koncert. Ulaz je slobodan.

Dodajmo da je Šibenik jedan od ukupno 43 grada u Hrvatskoj koliko ih se ove godine pridružilo obilježavanju Noći kazališta čiji se program održava na 77 lokacija sa 148 predstava.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.