Kamp Jasenovo ponovno proglašen najboljim malim kampom u Hrvatskoj

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica jučer su u Opatiji dodijelili nagrade i priznanja u akciji ‘Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku’. U kategoriji malih kampova najboljim kampom u Hrvatskoj proglašen je kamp ‘Jasenovo’ u Žaboriću u vlasništvu Mate Banovca. Žaborićkom kampu ovo je druga takva nagrada struke. Najboljim malim kampom proglašeni su i u 2010. godini.

najbolji_camp_HTZ

Nagrade i priznanja osvojili su i drugi turistički subjekti Šibensko-kninske županije. Najboljom srednjom marinom u Hrvatskoj proglašena je Marina Hramina u Murteru, dok je treće mjesto u istoj kategoriji osvojila ACI-jeva marina u Vodicama. Dobitnik posebnog priznanja za višegodišnju kvalitetu kao marina godine pripala je Marini Frapa iz Rogoznice.

Kažimo kako su jučer u Opatiji šibenski gradonačelnik Željko Burić i direktor šibenskog TZ-a Dino Karađole preuzeli nominaciju grada Šibenika kao top turističke destinacije u kategoriji velikih turističkih destinacija. Šibenik je nominiran uz gradove Rovinj i Rab, a tko će osvojiti laskavu nagradu doznat će se večeras.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.