Klarin o odlasku The Gardena: Nema drame, organizatori razvijaju novi festivalski brend

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin za Šibenski portal komentirao je priopćenje osnivača The Garden festivala Nicka Colgana koji je najavio kako će se 2015. godine u Tisnom održati posljednji The Garden festival.  Podsjetimo, Colgan je naveo kako The Gardena poslije 2015. godine više neće biti, no festivalska lokacija u uvali Rastovac ostaje dom mnogobrojnim ljetnim festivalima koji su proizašli nakon Gardena. Što je posrijedi, pojasnio nam je tišnjanski načelnik.

-Nije riječ ni o kakvoj dramatici, organizatori jednostavno počinju razvijati novi brend na istoj lokaciji, a to je stvar njihove poslovne politike. Smatraju kako je došlo vrijeme za novi festival koji će raditi zajedno s ljudima koji imaju uhodan posao na Ibizi. Treba svakako spomenuti kako u Tisnom na istoj lokaciji ostaju svi ostali festivali poput Electric elephant, Soundwave, SunceBeat…- kazao je Klarin te dodao kako bi se novi festival, koji će zamijeniti, sad već slavni The Garden, trebao održavati od 1. do 10. srpnja 2016. godine.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.