Kninjanin Polačanu zapalio 180 komada sijena, šteta dvije tisuće kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u policijskoj postaji Knin 35-godišnjak iz Knina je osumnjičen za oštećenje tuđe stvari na štetu 43-godišnjaka iz Polače.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 8. srpnja u popodnevnim satima na planini Dinara, predio Brezovac, oštećenom zapalio 180 komada bala sijena. Nastala šteta je procijenjena na dvije tisuća kuna kuna.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.

Proteklog dana na našem području su prijavljene i tri krađe.

U  Vodicama u tamošnjem disco klubu, je nepoznati počinitelj 21-godišnjoj Zagrepčanki otuđio torbicu s novcem, mobitelima i osobnim stvarima, u Prosici u auto kampu je nepoznati počinitelj 48-godišnjoj nizozemskoj državljanki otuđio novčanik s novcem i osobne stvari. U Primoštenu je nepoznati počinitelj iz kuće 54-godišnjaku otuđio torbicu s novcem i osobnim ispravama.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.