KOMENTAR: Šibenčarenje Patrika Patafte

Šibenik idealan za poduzetnike

TLM-ova elektroliza i službeno je otišla u povijest. Sravnjena je sa zemljom. Prije skoro dvadesetak godina u prah su pretvoreni i dimnjaci u TEF-u. Proteklih godina u Šibensko – kninskoj županiji uvelike su se rušili i bespravno sagrađeni objekti. Iz gore navedenog nameće se zaključak kako je Šibenik idealan grad za pokretanje industrije. Industrije bagera.

 Kad je bal, nek’ je maskenbal

Ne stišava se bura oko raspisivanja referenduma oko toga da se brak Ustavom definira kao životna zajednica muškarca i žene. Dapače, tek će se sada, pa sve do 1. prosinca, kada će se održati ‘događanje naroda’, stvari zahukati, bit ćemo u kampanji bombardirani s dviju suprotstavljenih strana. Iako, neki još uvijek dvoje je li uopće trebalo raspisivati referendum s takvim pitanjem. Zato predlažemo raspisivanje referenduma – o referendumu. Zašto potrošiti 45 milijuna kuna kad možemo potrošiti 90 milijuna kuna.

Filho razmetni

I to se dogodilo. Sammir je izbačen iz Dinama. Mamićev filho i dojučerašnji reprezentativac Hrvatske, koji je u slobodno vrijeme zatvarao zagrebačke birtije, odigrao je posljednju utakmicu u modrom dresu i po svemu sudeći vraća se u domovinu. Brazilčev menadžer tvrdi kako je Sammir izgnan zato što na treningu nije htio uklizavati u lokvi. Eto, na kraju Dinamovoj desetki nije presudio alkohol nego obična voda.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.