KOMENTAR: Šibenčarenje Patrika Patafte

Čačić je fulao sportsku aktivnost u pržunu

Nekadašnji prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, a danas prvi zatvorenik Vlade, zatvorske dane u Valturi krati igranjem golfa. Uprava pržuna izašla mu je u susret uz opravdanje kako je golf sportska aktivnost kao i svaka druga te da stoga ne vide ništa čudno u tome što Čačić nabija lopticu na tamošnjem nogometnom igralištu, kojeg su, usput rečeno, zatvorski vrtlari promptno podšišali da mu loptica bolje klizi. Ako je išta čudno u ovoj priči to je što Ratko za sportsku aktivnost nije prijavio jedrenje, jer bi, uvjereni smo, i u tom slučaju naišao na razumijevanje šefice zatvora. Lijepo bi razvio jedra, guštao po pulskom arhipelagu i brojao sitno.

Ministar Jovanović kao primjer olimpijskog duha

Ministar Željko Jovanović prvo je zaratio sa HNS-om i popušio. Onda je krenuo na Zdravka Mamića i opet morao priznati poraz. Sada je, pak, na zub uzeo čelnika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Matešu, pa sa zanimanjem pratimo hoće li i ovaj uteg biti pretežak za nekadašnjeg ‘dizača tegova’. Ali, ministru Jovanoviću, čini se, ionako nije važna pobjeda, već svoj rat protiv navedenih vodi u maniri one olimpijske – važno je sudjelovati.

Hrvatska politička flora i fauna dobila novog člana

Hrvatska politička scena od nedavno je bogatija za još jednu stranku. Osnovala ju je bivša ministrica okoliša Mirela Holy i to pod imenom Održivi razvoj Hrvatske, ili Orah. Tako smo  nakon Hrasta i Loze u ovdašnjoj političkoj džungli dobili još jednu biljku. Što se tiče faune, za sada imamo samo onog vuka iz grba HSP-a i one tri koze iz grba IDS-a. Doduše, s obzirom kako nas tretiraju političke elite, mogli bi se reći kako imamo i oko četiri milijuna ovaca.

Debeljak pojačava Brodosplit za škversku Ligu prvaka

Gazda splitskog škvera Tomislav Debeljak zatražio je dozvolu za 4.500 tisuće stranih radnika i navukao na sebe bijes javnosti. Kao, imamo mi dovoljno nezaposlenih i u Hrvatskoj. Imamo mi i dovoljno ‘nezaposlenih’ nogometaša i košarkaša, pa ovdašnji klubovi uvoze strance na palete. Zašto onda Debeljak ne bi bio škverski Mamić?

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.