Koncert Čarobnjaka u subotu ispred Point Bara i Down Towna

Šibenski cover rock band Čarobnjaci ove će subote, 7. lipnja, nastupiti ispred kafića Down Town i Point Bar u Docu. Koncertom na otvorenom, ugostitelji nagovještavaju bogat glazbeni program koji će se ovoga ljeta organizirati u Docu.

Naime, nakon uspješno organiziranih programa tijekom zime i proljeća, ovih se dana u udruzi ‘Dolac – budi u điru’ punom parom radi na završnoj pripremi programa koji će se tijekom ljeta odvijati u Docu. Svakog vikenda, duž čitavog Doca, udruga će upriličiti bogat zajednički glazbeni program, a i svaki će lokal pojedinačno organizirati razne manifestacije, poput koncerta ove subote, u organizaciji Point Bara i Down Towna. Ulaz je slobodan, baš kao što će biti za svakog događaja ovog ljeta u Docu.

Kompletan raspored i opis događanja ove sezone u Docu, kada će dolački ugostitelji po prvi put funkcionirati kao jedna cjelina, očekujte uskoro.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.