FOTO: Krenula biciklijada Radio Šibenika – Premijer biciklistima poželio sreću

Humanitarna biciklijada točno u podne krenula je sa šibenske „ Peškarije“. Prema zadnjim informacijama sa starta je prema Zablaću krenulo 150 biciklista svih uzrasta sa različitim biciklima, od profesionalnih čak do onih kućne izrade. Startnina od 15 kuna bit će uplaćena na račun Centra za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“. Stotinjak metara dalje, kod hotela Jadran SDP je predstavljao svoje kandidate za Europski parlament, a organizatori biciklijade spretno su iskoristili nazočnost premijera Zorana Milanovića, te ga pozvali da dođe na start i pozdravi sudionike.

biciklijada4

– Sretno. Kako mi kaže organizator nije bitan redoslijed na kraju vožnje. Zato vam svima želim sretan put i moram reći kako je bicikl i moja ljubav i kad god stignem vozim na Sljemenu.- rekao je premijer.

Vozi se kroz ulice Vladimira Nazora i Stjepana Radića prema Mandalini i rotoru i tako sve do Zablaća. Kratko zaustavljanje predviđeno je u Solinama gdje će biciklisti nahraniti labuda sa slomljenim krilom.

– Za sve sudionike na cilju kod shopping centra Dalmare pripremili smo glazbeni program, prezentaciju opreme Policijske uprave, test spretnosti za najmlađe bicikliste, kao i bogatu lutrija. U nagradnom fondu lutrije su, među ostalim, dva bicikla- reka je direktorica Radio Šibenika Suzana Grubić.

biciklijada6

biciklijada5

biciklijada3

biciklijada2

Fotografije s biciklijade pogledajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.