Krešimir Šakić novi ravnatelj Studenskog centra

Bivši direktor TEF-a Krešimir Šakić sredinom prosinca izabran je za novog ravnatelja Studenskog centra u Šibeniku. Šakić će na tom mjestu u naredne četiri godine zamijeniti dosadašnju ravnateljicu Marijanu Fuštin. Svoju novu dužnost Šakić bi trebao preuzeti sredinom idućeg tjedna, nakon što završe praznici, odnosno neradni dani. Istaknuti SDP-ovac na javni natječaj se javio zajedno s još troje kandidata, među kojima je bila i bivša ravnateljica SC-a, no kako doznajemo njegov je program najviše zadovoljio članove Upravnog vijeća VUŠ-a.

-Proveli smo usmeno i pismeno testiranje kandidata, te smo bili ugodno iznenađeni svježim idejama Krešimira Šakića. Nadamo se uspješnoj suradnji i brzoj realizaciji najvažnijeg projekta za studente u Šibeniku, uređenju studenske menze-kazala je Anita Grubišić, predsjednica Upravnog vijeća i v.d.dekana šibenskog Veleučilišta.

Predstavnik Studenskog zbora, Matija Blaće također je zadovoljan izborom novog ravnatelja. Kazao nam je kako je Šakić od svih kandidata imao sveobuhvatni program, a posebno im se svidjela njegova ideja za osnivanje studenske turističke agencije.

-To bi bila odlična praksa za naše studente koji studiraju na turističkom menagmentu, smatra Blaće te dodaje kako do sada nisu bili zadovoljni radom Studenskog centra oko rješavanja pitanja studenske menze pa se nadaju da će se to dolaskom Šakića promijeniti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.