Kultni Carl Craig za zatvaranje Adriatica večeri u pirovačkom Klubu Barbarella’s

Serija vikend događaja Barbarella’s Adriatica cijeli je kolovoz u kultnom klubu na otvorenom u Pirovcu omogućila priliku za ples pod zvijezdama s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima. Podjednako predstavljajući živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače, ovaj sjajni prostor je ugostio imena kao što su Ivan Smagghe, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Nathan Coles i Terry Francis, koja su obilježila samostalni život Barbarella’s. Ovaj legendarni klub na otvorenom pokazao se kao pravo ljetno odredište za glazbene istomišljenike, a zatvaranje sezone obilježit će sjajni Carl Craig, te uz njega Dub Sones i Miro.

Carl Craig je kultni techno producent iz Detroita koji će u Barbarella’s odvrtiti ekskluzivni 3-satni set. Craiga smatraju jednim od najvažnijih imena druge generacije detroitskih techno producenata. Pristupivši technu uz inspiraciju koju crpi iz raznih žanrova, kao što su jazz i soul, Craig je stvorio vlastiti prepoznatljivi izričaj i postao ikona elektronske glazbe.

carlacraig111

Dub Sones je dub techno projekt koji s Kanzyanijem priprema release na novoj etiketi Greentech, a nastupu se priključuje i Miro.

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Ovo je odlična prilika vidjeti zadnji put ove sezone zašto je Barbarella’s jedan od najboljih klubova. Ulaz je 50 kuna, a klub je otvoren od ponoći do 6 sati ujutro.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.