Kulušić nositelj koalicijske liste, slijede ga Dujić, Malenica, Burić…

Na konferenciji za medije danas je predstavljena lista kandidata koalicije HDZ-HSP Ante Starčević- HČSP za Županijsku skupštinu Šibensko-kninske županije.

Nositelj liste je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Kulušić.

Govoreći o koalicijskoj listi, Kulušić je ustvrdio kako su posljednja dva mjesta, 40. i 41. ostavljena za dva bivša šibensko-kninska župana, Gordana Baraku i Paška Bubala, koju su svojim pristankom za sudjelovanje na listi dali podršku koaliciji.

Kulušić je,  također, izrazio uvjerenje kako će koalicija HDZ-HSP Ante Starčević-HČSP, u suradnji s HSS-om koji na izbore izlazi samostalno, ostvariti pobjedu u Županiji i Županijskoj skupštini.

OČEKUJU ‘VELIČANSTVENU POBJEDU’

Kukuriku koalicija, kazao je Kulušić, u Hrvatskoj je uspjela ostvariti samo 50 do 60 tisuća nezaposlenih više, a vrlo sličan učinak ta je koalicija imala i u gradu Šibeniku, gdje su na vlasti nezavisni gradonačelnik Ante Županović i SDP-HNS.

Zbog tog učinka, Kulušić je naveo kako očekuje veličanstvenu pobjedu HDZ-ove koalicije u Šibensko-kninskoj županiji.

Kažimo još kako se, osim Kulušića, na prvih desetak mjesta liste nalazi skradinski gradonačelnik Nediljko Dujić, Ivan Malenica, direktor Zelenila d.o.o. Siniša Burić, Zlatko Kulušić, Ante Cukrov, Paško Rakić, Miroslav Zorić, Anita Aužina, Florijan Žižić, Tomislav Dželalija i drugi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.