Kulušić: SDP i HNS su jučer uvrijedili naše birače

Predsjednik ŽO HDZ-a Ante Kulušić, čelnik GO HDZ-a i kandidat za župana Goran Pauk te kandidat za šibenskog gradonačelnika dr. Željko Burić osvrnuli su se danas na rezultate nedjeljnih izbora, drugi krug koji će se održati 2. lipnja, ali i jučerašnju tiskovnu konferenciju protivničkog tabora dr. Ante Županovića.

-SDP i HNS su jučer uvrijedili sve birače koji su glasovali za HDZ jer su nas nazvali tamom i vjerujem kako će birači u drugom krugu izbora to i prepoznati. Očito kod njih vlada velika nervoza jer su shvatili kakvi su im rezultati u posljednje četiri godine – kazao je Kulušić misleći na izjavu Franka Vidovića kako su izbori u Šibeniku ‘izbori između svijetla i tame’.

Dr. Burić se osvrnuo pak na Vidovićevu izjavu kako je glas za HDZ-ovog kandidata ‘zapravo glas za Antu Kulušića’.

-Kao kandidat za gradonačelnika, kao Željko Burić, nisam predstavnik ničije tame, sve što sam napravio u životu napravio sam vlastitim trudom i radom. Izjaviti za čovjeka u 58 godini života da kada glasujete za jednu osobu, glasujete zapravo za drugu je osobna uvreda, ali tolerirm  jer među njima očito vlada velika nervoza. Prljavu kampanju nismo vodili i nećemo, ali ćemo nastaviti ukazivati na njihova obećanja od prije četiri godine i realizaciju istih. Nisam zadovoljan pozicijom Šibenika niti s onim što je radila aktualna gradska vlast   – poručio je dr. Burić.

NAJBOLJI REZULTAT OD 2005. GODINE

Da je HDZ u nedjelju osvojivši 12 mandata u šibenskom Gradskom vijeću napravio najbolji rezultat od 2005. godine, kazao je Goran Pauk te dodao kako je uvjeren da će upravo oni imati većinu u parlamentu. U tom smislu, navodi Pauk, započeli su razgovori s Antom Gašperovom Čačom budući da suradnja HDZ-a i Stipe Petrine ne dolazi u obzir.

-Siguran sam da ovo Vijeće neće biti kokošinjac kao što je bilo u prošlom sazivu – za kraj je poručio Kulušić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.