‘Kupujmo Hrvatsko’ danas na Poljani

Na šibenskoj Poljani se danas, od 27. Lipnja, od 18 do 23 sata održavaju akcije „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ u organiaciji Hrvatske gospodarske komore.

Akcija “Kupujmo hrvatsko” koja se provodi već 14 godina nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, s ciljem osvješćivanja važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju našeg nacionalnog identiteta.

Od prošle godine se u sklopu „Kupujmo hrvatsko“ održava i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Trenutna tržišna situacija više nego ikad zahtjeva poticaj za kupnju domaćih kvalitetnih proizvoda. Izniman interes koji su građani za akciju iskazali proteklih godina potiče nas na njen daljnji razvitak i unaprjeđenje.

Svoje proizvode po promotivnim cijenama ponudit će oko 170 tvrtki, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, domaćih radinosti iz cijele Hrvatske, od kojih je tridesetak iz Šibensko-kninske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.