Legendarni Dok snimio spot za pjesmu ‘Suđeno’

Kristijan Goja, popularni Dok koji već godinama djeluje pod imenom DokanalogX svakako je uljepšao iščekivanje prvih proljetnih dana. Od kraja veljače na sveprisutnom YouTubeu može se pogledati njegov novi videospot, uradak snimljen za singl ‘Suđeno’ s, kako Dok kaže, planiranog albuma Vol.1.

IDEM DO KRAJA

– Idemo singl po singl s albuma Vol.1 i pokušavamo da sve to ne bude na isti đir. Ovo je nešto jednostavnija pjesma, pjesma za širu publiku, ukratko rečeno – objašnjava poznati šibenski glazbenik. Videomaterijal za pjesmu ‘Suđeno’ nastao je u suradnji s, također, video umjetnikom i poznanikom Željkom Stojnićem, te nije jedini koji DokanalogX u dogledno vrijeme namjerava ‘izbaciti’.

Prije ljeta vani će se naći još jedna pjesma i pripadajući joj video – spot jer, navodi glazbenik, to dvoje dolazi u paketu.

– Nemam namjeru biti jedan od onih glazbenika koji materijal iskoriste do pola. Idem do kraja. Sve je izglednije i da će biti album Vol.2 jer smo skupili hrpu materijala – otkriva Goja. Spot za pjesmu može se pronaći na spomenutom YouTubeu, te na lokalnim portalima. Nakon singlova ‘Leša maništra’ i ‘Kapitalizam kanibalizam’, ‘Suđeno’ je novi u nizu hitova legendarnog Doka koji je, podsjetimo, krajem 2012. godine, svoje sugrađane i sve obožavatelje počastio, kako kaže posebnim projektom.

– Prije ovog snimali smo za ‘Lijepom Našom’ koji je bio božićni poklon publici i nije ‘skinut’ s Vol.1. Radilo se o posebnom projektu, ‘potpurriju’ hrvatskih tradicionalnih napjeva – prisjeća se Dok u svom stilu.

USKORO I SVIRKE

Nakon zimske pauze, DokanalogX vraća se među domaću publiku pa kad su žive svirke u pitanju kaže kako će prva gaža ‘pasti’ do kraja mjeseca, ne želeći otkriti detalje.

Jedinstvena glazbena pojava u Šibeniku, kakav je, Dok ne zaboravlja spomenuti i višeznačnost naziva planiranog albuma Vol.1, no ponovno, misteriozno u svom stilu kaže – može biti kako komu što paše.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vjImzCJWyBA[/youtube]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.