Makari klub i Šibenski portal dijele deset ulaznica za večerašnji Stand up comedy show

Stand up program u Makari klubu pokazao se kao pun pogodak pa ne čudi što se isti očekuje već večeras na istom mjestu. U drugom po redu Stand up comedy showu zabavljat će vas poznati komičari Zlatan Zuhrić Zuhra, Marina Orsag i Tihomir Paravina, a do njih možete i uz nagradnu igru. Više o svemu u nastavku.

PRVI RED DO SMIJEHA

Večerašnji program započet će s happy hourom od 19.30 do 20.30 sati uz snižene cijene pića kao uvertira u program. Nakon toga – slijedi smijeh do suza.

Za prethodni Stand up comedy show tražila se ulaznica više stoga preporučujemo da svoje mjesto za ovu nedjelju osigurate tako da se javite putem E-maila (adresa je makari.club.sibenik@gmail.com) ili na broj mobitela (091/500 6189).

Također, mjestu u prvom redu do smijeha možete osigurati i u nagradnoj igri koju vam osigurava Makari klub i Šibenski portal – prvih deset koji pošalju E-mail s naznakom ‘Za Stand up comedy show’ osvajaju ulaznicu. Sretno!

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.