Matanićeva zabranjena ljubav snima se u Kninu, Erveniku, Đevrskama …

U šibenskom zaleđu započelo je snimanje filma ‘Zvizdan’ hrvatskog redatelja Dalibora Matanića. ‘Zvizdan’ se počeo snimati na obali Perućkog jezera, a tijekom listopada i studenog snimat će se na lokacijama poput Knina, Ervenika, Đevrskama, Golubiću i Kistanjama.

ZABRANJENA LJUBAV

Riječ je o filmu čija je radnja smještena u tri različita desetljeća, u dva susjedna sela opterećena povijesnim naslijeđem, piše Hrvatski audiovizualni centar. Priča prati tri ljubavne priče, a svaka od tih ljubavi je – zabranjena.

Osim režije, Matanić potpisuje scenarij filma, dok su glavne uloge podijeljene Tihani Lazović i Goranu Markoviću. Direktor fotografije je Marko Brdar, montaža je povjerena Tomislavu Pavliću, za produkciju je zadužena Ankica Jurić Tilić. Skladatelji filmske glazbe su Alen i Nenad Sinkuz, za scenografiju je odabran Mladen Ožbolt, dok kostimografiju i masku potpisuju Ana Savić Gacan, odnosno Mojca Gorogranc Petrushevska.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.