Ministar Lorencin u posjeti Šibensko-kninskoj županiji

Ministar turizma Darko Lorencin je sa suradnicima posjetio Šibensko-kninsku županiju.

Nakon sastanka s gradonačelnikom Šibenika, Antom Županovićem, i predstavnicima Turističke zajednice grada Šibenika, ministar je u njihovoj pratnji obišao gradske projekte na užem području grada.

Nakon obilaska, ministar je u pratnji suradnika u zgradi Šibensko-kninske županije, imao radni sastanak sa županom Šibensko-kninske županije,Goranom Paukom, i predstavnicima turističkog gospodarstva županije. S njima je razgovarao o aktualnostima i razvoju turističke djelatnosti u županiji te turističkim projektima od strateškog interesa za županiju. Nakon sastanka, župan Goran Pauk  zaželio je ministru turizma puno uspjeha te nam je ukratko iznio problematiku današnjeg susreta.

zupan

-Drago nam je što smo imali prigodu prvi ministru Lorencinu i njegovim suradnicima zaželjeti uspješni rad u njihovom mandatu te im približiti turističku ponudu Šibensko-kninske županije kao i probleme koje ćemo nadam se zajedno u hodu rješavati. Pohvalili smo se brojkom turističkih noćenja, radom turističkog naselja Solaris, Marinom Frapa,  otvaranjem dvije nove marine te brojnim drugim vrijednostima naše županije.

Zadovoljan današnjim sastankom te razgledavanjem bio je i ministar turizma Darko Lorencin, koji naglašava kako ni jedan problem nije nepremostiv i da će ih u hodu rješavati.

-Hrvatskom turizmu jako je bitna Šibensko-kninska županija zato što se nalazi na sredini naše obale. Vidljiva je živost uoči turističke sezone. Uz postojeće bisere, kao što su sunce i more koje treba kvalitativno i dobro koristiti, uz to bitno je povećati razinu ostalih turističkih sadržaja. Treba popraviti komunikaciju između javnog i privatnog sektora, to će biti dobitna kombinacija za hrvatski turizam. Postoje neki manji, tekući problemi, koje ćemo pomalo rješavati.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.