MODNI KUTAK: Život na visokoj nozi, potpetice!

Znate onu famoznu rečenicu ‘Dajte djevojci prave cipele i ona može osvojiti svijet’? Potječe od slavne glumice Marilyn Monroe i ponekad dobro dođe u opravdanju kupnje novih, barem u mome slučaju, a vjerujem da vas ima još poput mene. Bilo da ste sportski tip osobe ili zaljubljenik carstva visokih potpetica sigurno ste ih svi jednom prilikom prošetali. Ja sam takozvana sakupljačica cipela i bez obzira koliki broj ih se trenutno nalazi u mome ormaru, nijedne nisu nepotrebne. Zapravo, tu riječ ne priznam!

sminka_stikle_nakit_moda

Sve su kupljene s nekim razlogom, svake od njih imaju svoju priču, točnije slaba sam na njih kao i na čokoladu. Ipak, koliko god bile privlačne, pri kupnji uvijek je dobro prošetati ih po dućanu, osjetiti stabilnost i udobnost jer ponekad cjelodnevno nošenje može postati teret. Visoke potpetice mijenjaju čitavo držanje tijela, izduže nogu, stvore jednu eleganciju i seksipil bilo da je casual ili svečano izdanje. Trenutni ali svakako i najdraži model je ‘špic salonka’. Vječni klasik, koji sve svako malo vrti u modi.

maria_kiara_matić_moda

Ako ste tip cure Carry iz ‘Sex i grad’, ako su svake u izlogu one koje još nemate, baš vam takve trebaju, maštate o ormaru za cipele, onda u potpunosti znate o čemu pričam!

Piše: Maria Kiara Matić

Foto: Sanja Lydia Kulušić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.