Na nizozemskoj televiziji prikazan dokumentarni film o Solarisu

U subotu 15. veljače na TV postaji RTL 4 u ‘prime timeu’ prije TV Dnevnika prikazan je prvi od ukupno tri filma o ljetovanju nizozemske obitelji u kampu Tourist Resorta Solaris pored Šibenika.

Program je realiziran zahvaljujući podršci nizozemskog turoperatora Vacancesoleil, kampa Solaris, TZ Šibensko-kninske županije i ureda predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Nizozemskoj.

U 22 minute filma prikazani su atraktivni sadržaji kampa Solaris potrebni za ugodan odmor, kao i aktivnosti izvan kampa koje upotpunjavaju i oplemenjuju boravak, od izleta u Nacionalni park Krka s posjetom Visovcu, ribolova, bungee jumpinga s Šibenskog mosta, izleta u šibenski akvatorij i mnogih drugih.

Film je vrlo inspirativan za sve nizozemske ljubitelje kampiranja, koji zauzimaju visoko treće mjesto u strukturi kamping turista u Hrvatskoj, odmah iza Nijemaca i Slovenaca.

 

Nizozemski se gosti ubrajaju u najbrojnije goste u kampu Solaris, a njihova se važnost posebno ogleda u pred i posezoni obzirom da njihov broj raste iz godine u godinu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.