Na svečano otvorenje ljetne pozornice samo uz pozivnicu, dan poslije za sve besplatan ulaz

Sve je spremno za audio-vizualni spektakl na vrhu Šibenika – ljetnoj pozornici na tvrđavi sv. Mihovila. Otvorenje pozornice održat će se ove subote, 7. lipnja kada će se u režiji Ivana Lea Leme nova šibenska pozornica predstaviti svijetu. Ipak, na otvorenju će moći prisustvovati samo odabrani. Ulaznice neće biti u prodaji, a 1066 posjetitelja uživat će u izvedbama brojnih izvođača, poput Josipe Lisac, Maksima Mrvice, Nine Romić i benda Chui, isključivo uz pozivnicu.

-Pozivnice će dijeliti Grad Šibenika kao nositelj projekta revitalizacije tvrđave sv. Mihovil, no nekoliko ulaznica Šibenčanima će biti podijeljeno putem medija, ali i putem naše službene facebook stranice Tvrđava sv. Mihovila – govori nam Gorana Barišić-Bačelić, voditeljica šibenskog fortifikacijskog sustava.

Već sutradan, 8.lipnja  svi zainteresirani obnovljenu tvrđavu moći će istražiti potpuno besplatno budući da će tijekom cijelog dana biti organiziran slobodan ulaz.

Kažimo kako će Odjel za upravljanje fortifikacijskim sustavima pri Muzeju grada Šibenika uskoro svim Šibenčanima omogućiti tzv. člansku ulaznicu za posjet tvrđavi.

-Godišnja ulaznica prodavat će se po pristupačnim cijenama, a članovi tog kluba, nazovimo ga tako, bit će prvi obavješteni o svim događanjima i večernjem programu na pozornicu – kaže Barišić-Bačelić dodajući kako godišnja karta ne podrazumjeva ulaznicu za komercijalne nastupe na pozornici.

Ulaz za individualni posjet odrasle osobe tvrđavi sv. Mihovil iznosit će 35 kuna, popust će imati djeca, studenti i umirovljenici, a povoljnija cijena bit će i za organizirane posjete odraslih i djece.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.