Nagrađeni zaslužni šibenski policajci

Policijska uprava šibensko-kninska danas je obilježila svoj dan. Na prigodnoj proslavi koja je održana u prostorijama PU-a, načelnik Ivica Kostanić za uspješan rad pohvalio je devet svojih djelatnika kojima su uručene diplome za poseban uspjeh u tekućoj godini.

Riječ je o djelatnicima Vedrani Fuštin iz Ureda načelnika, Luki Gundiću iz Odjela policije, Dragani Žilić iz Interventne policije, Mirku Beguri iz Odjela kriminalističke policije, Vinki Bilić iz Odjela upravnih poslova, Vedranki Mamić iz Odjela za granicu, Jošku Periši iz Postaje prometne policije, Ivanu Vidoviću iz Policijske postaje Knin, te Šimi Brakusu iz Policijske postaje Drniš. Povodom Dana policije u Policijskoj upravi održano je i športsko natjecanje u kojemu su je prvo mjesto u streljaštvu iz zračne puške za  žene osvojila Karmen Pekas iz Interventne jedinice policije, a u istoj kategoriji za muškarce slavio je Joško Mamić iz Operativno komunikacijskog centra policije.

Prvo mjesto u stolnom tenisu osvojio je Miro Sučić iz Policijske postaje Šibenik, a prvo mjesto u basketu i malom nogometu osvojila je ekipa Interventne jedinice policije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.