Najbolja poduzeća u 2012. su Kamen Planit i Ivanal, Djelu kristalna plaketa

Županijska gospodarska komora proglasila je najbolje tvrtke u 2012. godini sa šibensko-kninskog područja u kategorijama malih, srednjih i velikih poduzeća.

Najbolja u kategoriji malih poduzeća, do 49 zaposlenih, proglašena je tvrtka Kamen Planit d.o.o. iz Rogoznice, koja se bavi vađenjem i preradom kamena.

U kategoriji srednjih poduzeća, između 50 i 250 poduzeća, drugu godinu zaredom najbolji je Ivanal s gospodarske zoni Podi.

U kategoriji velikih poduzeća iznad 250 zaposlenih, kriterije komore zadovoljila je jedino tvrtka Djelo. Jedini su u toj kategoriji poslovali pozitivno, ali kako nagradu osvajaju već nekoliko godina zaredom, ovaj put im je dodijeljena samo Kristalna plaketa. Djelo se neće moći kandidirati za nagradu idućih nekoliko godina.

Svake godine dodjeljuje se i nagrada za neku od prigodnih obljetnica. Ove godine nagradu je dobila Rivijera d.o.o., za 50 godina rada.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.