Najbolja turistička destinacija: Rovinj ipak ispred Šibenika, nagrada ostala u Istri

Grad Šibenik je u kategoriji velikih turističkih  destinacija nominiran zajedno s Rovinjem i Rabom za ovogodišnju nagradu Hrvatske turističke zajednice. Kako doznajemo s facebook profila gradonačelnika Šibenika Željka Burića, Šibeniku je, nažalost, izmaklo prvo mjesto, u Opatiji  je na Danima hrvatskog turizma prije kojih pola sata najboljim proglašen  Rovinj.

Gradonačelnik je samo kratko na svom statusu objavio: ‘Čestitke Rovinju, a Šibenik je u društvu najvećih turističkih središta, poticaj je to za dalje…’.

Ono što ni gradonačelni nitko drugi nije znao do samog proglašenja pobjednika je da je Šibenik nominiran i u kategoriji ukupnog turističkog prvaka, opet uz Rovinj te istarski Novigrad, a i toj kategoriji Rovinj je zaslužio prvo mjesto.

– Rovinj je pobjednik, ali smo presretni i preponosni. Bravo za one koji su čuvali informaciju tajnom do kraja- piše na facebook profilu gradonačelnika Burića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.