Nakon HSS-a, hitnu sjednicu Gradskog vijeća zbog lošeg stanja u Vodicama zatražili i SDP-ovci

Gradska organizacija SDP-a Vodica zatražila je izvanrednu sjednicu vodičkog Gradskog vijeća. Potaknuti aktualnim događanjima, napadima na gradsku imovinu, ljude, palež, učestalo remećenje javnog reda i mira, devastacije javne i privatne imovine, smatramo da je krajnje vrijeme da se politički akteri u Vodicama, predstavnici organizacija i građana sastanu i razmotre uzroke ovom lošem stanju, stoji u priopćenju vodičkog SDP-a.

– Nažalost, moramo utvrditi da su neke odluke vladajuće većine Gradskog vijeća izravno utjecale na razvoj nemilih događaja i da je nužno iznova provesti široku i transparentnu raspravu o svim odlukama koje utječu na smjer i kvalitetu turizma u Vodicama – poručuju SDP-ovci.

Podsjetimo, isto su zatražili i članovi vodičkog HSS-a, navodeći, kako se ‘Vodice u večernjim, noćnim i jutarnjim satima pretvaraju u grad poroka, nemorala i razvrata svih vrsta’.

Vodice su ovog ljeta mjesto događanja različitih incidenata. Medijski najzapaženiji su slučajevi iz popularnog kluba Hacienda gdje je nedavno došlo do pucnjave i tučnjave, a u subotu navečer i fizičkog napada te teškog ozljeđivanja 32-godišnjeg Zagrepčanina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.