Narodna Republika Bono danas slavi 3. rođendan

Maestro Šibenske narodne glazbe, Damir Marušić već se prihvatio kuvače kao glavni chef domjenka u šibenskoj Masnoj ulici, na adresi tamošnjeg caffe bara Bono. Na istom će mjestu  Narodna Republika Bono proslaviti svoju treću godinu postojanja te će istim povodom zaslužnima Šibenčanima i  velikom zaljubljeniku u Krešimirov grad dodijeliti plakete.

RUDU PLAKETA, A POTOM ….

Ove godine spomenute plakete dobit će odvjetnik Ivan Rude o kojem se zadnjih dana piše kao o jednom od mogućih kandidata na predstojećim izborima za novog predsjednika Republike Hrvatske. Osim njega, dobitnici plakete su još Domagoj Šarić, Siniša Šime Vrcić, potom Dragan Čičmirko, Jere Labura, a posthumno će odlikovati i Mirka Sekulića.

Zanimljivo, Narodna Republika Bono se širi, te će od ove godine imati konzula u Skandinaviji, točnije u Švedskoj odakle dolazi Kenneth Spenner, čest stanovnik obližnje Gorice.

bono 2

Kulturno – zabavni program povodom trećeg rođendana NR Bono počinje točno u podne, a osim službenog  protokola, očekuje se dobra spiza i odlična glazba. Za glazbeni program zaduženi su Vlađa Nalis, Sestre Sorelle i Adriaticum trio.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.