Nastavljaju se ‘Večeri uz Krku’

Izuzetna večer popularnih arija iz klasičnog repertoara, evergreen-a i talijanskih canzona organizirana je u suradnji s umjetnicima Martinom Klarić (sopran), Nerom Gojanović Kljajić (mezzosopran), Hridom Matićem (tenor) i Gordanom Pavić (klavir) već treću godinu zaredom.

Ovim koncertom nastavlja se projekt „Večeri uz Krku“ koji je započeo koncertom Ibrice Jusića 30. srpnja, a koji će se odvijati tijekom kolovoza i rujna u organizaciji Javne ustanove „Nacionalni park Krka“. Projekt obuhvaća organizaciju više večeri šansona, klasične i zabavne glazbe te klapske pjesme.

Posjetitelji koncerta moći će po promotivnoj cijeni od 40,00 kn kupiti ulaznice za Nacionalni park „Krka“ koje se mogu jednokratno iskoristiti na svim lokalitetima Parka do kraja 2013.  

Nadalje, stanovnici Šibensko-kninske županije moći će istom prigodom kupiti godišnju ulaznicu po cijeni od 99,00 kn za odrasle i 40,00 kn za djecu od 7-14 godina koja im omogućuje neograničen broj posjeta svim lokalitetima u NP „Krka“ do kraja godine.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.