Natali Dizdar: Ljeto mi je počelo u Šibeniku uz Thievery Corporation, drago mi je što ću ga ovdje i ispratiti

Večeras u 21 sat na tvrđavi sv. Mihovil svoj će koncert održati mlada pjevačica Natali Dizdar. Bit će to prilika i za rođendansko slavlje, budući da je Natali nedavno proslavila svoj 30. rođendan.

Premda to ovo nije prvi koncert u Šibeniku, održavanje koncerta na tvrđavi. Sv. Mihovila sigurno će ti ostati u lijepom sjećanju. Poklapa se s tvojim rođendanom, ali i desetom godinom djelovanja na glazbenoj sceni. S obzirom da se na jedan zanimljiv način poklopilo više lijepih stvari možeš li nam kazati što nam spremaš u petak?

Pa za početak mora priznati da sam presretna što se nakon fantastičnog koncerta s jazz triom na proljeće u vašem HNK ponovno vraćam u Šibenik i to na jednu takvu lokaciju kao što je tvrđava sv. Mihovila, a ovaj put i s drugom postavom benda i drugačijim repertoarom tako da će šibenska publika zaista moći dobiti dojam što smo sve radili u ovih deset godina karijere. Svirat ćemo pjesme s moja dva studijska albuma, nešto sa live-a iz ZKM-a, uz još pokoje iznenađenje iz stranog repertoara.

Jesi li imala priliku do sada posjetiti tvrđavi? Ako jesi, možeš li nam kazati kojim povodom i kakav je dojam ostavila na tebe?

 Ljeto mi je zapravo i počelo na tvrđavi koncertom Thievery Corporation tako da mi je drago da ću ga tamo nekako i ispratiti ovom prilikom. Bila sam još na koncertu grupe The National i ono što mi se najviše svidjelo je prekrasna atmosfera i akustika prostora, pogled, ma sve…Za mene su park Orsula u Dubrovniku u kojem smo također nastupili ovo ljeto i Tvrđava sv. Mihovila dvije najljepše lokacije za koncerte u Hrvatskoj.

 Imaš li neki poseban odnos sa šibenskom publikom i kako se osjećaš u Šibeniku?

Sudeći po koncertu u HNK mogu samo zaželjeti da mi se ponovi ta atmosfera, energija i odnos sa publikom. Meni je u Šibeniku uvijek super kad dođem, u bilo kojoj varijanti, a i moj gitarist Vlado Mirčeta je inače iz Šibenika tako da će definitivno biti puno pozitivnih vibri oko nas..

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.