Nekada najbolji mladi malonogometaš Brazila pojačava MNK Murter!

Celso Augusto Ferreira do Nascimento puno je ime i prezime Brazilca koji ovih dana treba pojačati redove Malonogometnog kluba Murter, trenutno drugoplasirane momčadi 1.HMNL. Kako saznajemo u murterskom prvoligašu, posao je praktički zaključen i u tijeku je registracija 24-godišnjeg Brazilca (na fotografiji prve zdesna u donjem redu) za drugi dio sezone, što znači da bi Celso mogao zaigrati već u Makarskoj (14. veljače) protiv Novog Vremena, ili najkasnije u drugom kolu proljetnog dijela 1.HMNL kada će Murterini ugostiti Solin.

– Mi smo papire za registraciju već poslali u HNS, tako da očekujemo kako će Celso vrlo brzo i službeno biti naš igrač – kazao nam je tajnik MNK Murter Toni Juraga, dodajući kako je riječ o pojačanju u skladu s njihovim financijskim mogućnostima.

– Mi se po financijama ne možemo nositi s drugim klubovima iz vrha, Nacionalom, Makarskom, pa i Solinom, a Celso spada u red igrača koji se uklapaju u naš financijski okvir – ističe Juraga.

Da je ipak riječ o kvalitetnom igraču govori i podatak da je Celso svojevremeno bio proglašen najboljim mladim malonogometašem u Brazilu. Osim u domovini, igrao je i u Španjolskoj, u klubu FS Cartagena, koji se trenutno natječe u drugoj diviziji. Ali, kod Brazilaca se nikad ne zna. Može biti da su ‘otočani’ dobili vrhunsko pojačanje, a može biti i da su dobili ‘mačka u vreći’. Što je od to dvoje istina saznat ćemo vrlo brzo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.