Nestali Kistanjac viđen u Kninu?

Drugi je dan potrage za 43-godišnjim muškarcem iz Kistanja čiji je nestanak prijavljen jučer ujutro. Nakon jučerašnje opsežne potrage terena na području općine Kistanje i terena oko tamošnje željezničke postaje, u kojoj su sudjelovali pripadnici policije i Hrvatske gorske službe spašavanja, a koja nije dala rezultate, policija danas ima nove tragove. Naime,  kako je kazala glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor,  policija je zaprimila dojavu da je Kistanjac jučer u večernjim satima viđen u Kninu. U tijeku je i razgovor sa svjedokom koji je policiji dojavio da je vidio nestalog muškarca. Inače, nestali ima zdravstvenih problema, a od kuće se udaljio 27. kolovoza,  i od tada mu se gubi svaki trag

Dodajmo kako je druga potraga na šibensko – kninskom području uspješno okončana. Naime,  tročlanu  francusku obitelj, koja je u jutarnjim satima 26. kolovoza  nestala nakon što se gumenim brodom zaputila na more iz autokampa na području Grebaštice,   Pomorska je  policija  pronašla  u uvali Grebaštica. Francuski turisti su neozlijeđeni.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.