FOTO Članovi Karate kluba Šibenik uzeli 10 medalja u Zagrebu i Križevcima

Iza članova Karate kluba Šibenik vrlo je uspješan nastup na dva međunarodna natjecanja na kojima su ukupno osvojili deset medalja. U subotu su tako nastupili u Zagrebu, na turnirsko dijelu Top Ten turnira, da bi dan kasnije snage okušali na turniru Križevci Open. Predvodio ih je trener Ivan Zoričić koji je i sam nastupio te osvojio dva zlata u kategoriji seniora seniora preko 84 kilograma, te u apsolutnoj kategoriji.

ivan zoricic 1

To je očito dalo dodatni motiv njegovim učenicima koji su također pobrali niz odličja. Mlađa seniorka Lucija Ćatlak tako se u Križevcima, u apsolutnoj seniorskoj kategoriji, okitila zlatnom medaljom, dok je u kategoriji mlađi seniorki do 68 kilograma uzela srebro.

karate sibenik 2

Kadetkinja Petra Čatlak na zagrebačkom Top Ten turniru osvojila je dva zlata, u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma, te u kategoriji juniorki do 59 kilograma, da bi sljedećeg dana u Križevcima kolekciji pridodala kadetsku broncu (do 54 kilograma).

lucija 2

Najugodnije iznenađenje od Šibenčana priredio je mladi Toma Mileta u kategoriji učenika. On je uvjerljivim pobjedama u svojoj uzrasnoj kategoriji i u Zagrebu i u Križevcima osvojio zlatne medalje, da bi u starijoj uzrasnoj kategoriji uzeo još i brončanu medalju.

Nakon ove berbe medalja članovi Karate kluba Šibenik nastavljaju s priprema za predstojeća natjecanja. Prvo od njih je turnir u Pločama koji se održava krajem studenog, a koji će ujedno biti ispit za nadolazeća državna prvenstva.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.