Niki Belucci otvara Banj!

U nedjelju, 17. lipnja, Šibenčani će napokon dobiti svoju gradsku plažu, a na otvorenju i svjetski standard. Nakon jutarnjeg dijela programa i svečanog otvorenja plaže Banj na koju su pozvani svi od političara, umjetnika, sportaša i inih, navečer sve uzvanike očekuje pravi beach party, a zabavljat će ih po mnogima najerotičnija house music DJ-ica – Niki Belucci. Jutarnji program s klapom i srdelama za marendu počet će u 11, a potrajat će do 15 sati, nakon čega će uslijediti pauza za kupanje i sunčanje, a onda u 21 sat slijedi party pod zvijezdama s pogledom na Šibenik u noći.

ODUŠEVLJENA MUŠKA PUBLIKA

– Mislim da neće biti u posebno seksi izdanju – nada se Željko Petreš, predsjednik Kulturnog vijeća grada Šibenika, te dodaje kako je dovoljno da bude u kupaćem kostimu, a osim toga uz nju će nastupati još nekoliko DJ-a. Beach party u čast otvaranja šibenske plaže naručito će dobro ‘sjesti’ muškom dijelu publike.

– Nakon jutarnje predstave za navečer smo htjeli napraviti nešto što će odjeknuti, nešto što će biti u skladu sa svjetskim standardom, a Niki Belucci nije techno, trance, ona je više nekakav house i mislimo da će to zadovoljiti publiku – uvjeren je Petreš.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.