Nove parkirališne cijene na Poljani i na obali

Gradski parking d.o.o. obavještava sve vlasnike limenih ljubimaca o promjenama u plaćanju parkirališnih karata u Zonama 0 i B (šibenska riva i Poljana). Promjene u plaćanju parkiranja na navedenim lokacijama već su stupile na snagu od 1. listopada, a zadržat će se do 1. travnja iduće godine.

PROMJENE

Dakle, u navedenom razdoblju, a u vremenu od 15 do 21 sat, na parkirališnim mjestima na Obali palih omladinaca, Obala prvoboraca i Obala Hrvatske mornarice (Zona 0) za cijenu jednog sata parkiranja korisnik ostvaruje pravo od dva sata parkiranja pod uvjetom da je parkirna satna karta kupljena putem automata.

S druge strane, od 1. listopada ove godine do 1. travnja 2015., u vremenu od 15 do 21 sat, na Poljani (parkirališna Zona B) za cijenu dva sata parkiranja korisnik parkirališta ostvaruje pravo na tri sata parkiranja. Naravno, pod uvjetom da se vozilo nalazi na predmetnom parkiralištu neprekidno tri započeta sata.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.