Nove uniforme za pet gradskih komunalaca

Nakon prometnih redara, nove uniforme dobili su i gradski komunalci. Radne uniforme pet šibenskih komunalnih redara počet će koristiti od danas. Uniforme, čija ukupna vrijednost je oko 20 tisuća kuna, izradila je tvrtka Terabon iz Drniša, a sastoje se od hlača, cipela, košulja, džempera i jakni.

-Komunalno redarstvo, kao i prometno, su vrlo važan segment rada Gradske uprave i prema efikasnosti vašeg rada procjenjuju nas drugi, prije svega naši građani. Istina je da nisam dosada bio zadovoljan s rezultatima rada službe, ali zajedno s vama želim tu praksu promijeniti. Uniforme će vam dati ozbiljnost i prepoznatljivost u radu i olakšati vam posao, a pojačat ćemo i sustav praćenja evidencije vašega rada. Dugoročno gledano, siguran sam da ćete biti zadovoljni i vi i građani – kazao je gradonačelnik dr. Željko Burić u jutrošnjem razgovoru s komunalnim redarima.

Podsjetimo, krajem listopada prošle godine uniforme su dobili i prometni redari.

Gradska uprava smatra kako će u novim uniformama komunalni i prometni redari biti lako prepoznatljivi građanima, čime će se poboljšati komunikacija s građanima, ali i povećati svijest o njihovu radu. Uniforme su propisane pravilnikom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, a sredstva za njihovu kupnju osigurana su proračunom za 2014. godinu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.