Novi angažmani u Kini za lijepu manekenku Saru Vulinović Zlatan

Prelijepa Sara Vulinović Zlatan prije ljetne sezone tri je mjeseca provela na radnom zadatku u Kini, gdje je odrađivala snimanja za azijske klijente. Dva je mjeseca provela u Pekingu, a posljednjih mjesec dana na jugu, u gradu Guangzhou, da bi se pred ljeto vratila u Hrvatsku kako bi riješila fakultetske obveze, budući da je studentica Odnosa s javnošću na zagrebačkom VERN-u. Bilo je to prvi put da modne angažmane odrađuje na drugom kontinentu, a očito je zainteresirala azijsko tržište, budući da se sada vraća u Peking.

sara_vulinovic_zlatan

Nakon što je riješila ispite, ljeto je, umjesto da se odmori, također provela radno – Sara, naime, uz sve to još i vodi iznajmljivanje obiteljskih apartmana, a sada se sprema za Peking gdje će provesti tjedan dana.  Riječ je, naime, o direktnim bookinzima, odnosno već ugovorenim poslovima, a zatim se opet vraća u Europu, gdje se planira i zadržati. U vidu su joj angažmani u Njemačkoj i Italiji.

– Hoću li se vraćati u Kinu na zimu još uvijek ne znam, sve ovisi o fakultetu i ispitima, budući da mi je trenutno najvažnije to riješiti – objašnjava nam lijepa Sara.

FOTO: facebook.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.