Novi predsjednik HSP-a pozvao sve pravaše na ujedinjenje

-Iza nas je turbulentno razdoblje, prije nekoliko dana izabrali smo novo vodstvo stranke koja je već počela s terenskim radom. HSP nekoliko godina već nije polučila dobre rezultate, bivši predsjednik Danijel Srb je doveo stranku do ruba neprepoznatljivosti – poručio je danas u Šibeniku novi predsjednik HSP-a Josip Matković. Šibensko-kninsku županiju odabrao je za svoje prvo obraćanje jer, kako kaže, ‘HSP je na ovom području u prošlosti imao zapažene rezultate’.

HSP

-Nismo više neke stvari mogli tolerirati i ostavljamo to vrijeme iza nas. Nismo zadovoljni proteklim izborima za Europarlament, iz razloga što nismo dobili svoje predstavnike,  već marionete vladajućih. U Šibensko-kninskoj županiji dobili smo samo 300-tinjak glasova što su poražavajući rezultati. Na izborima što slijede dat ćemo sve od sebe da promijenimo situaciju i vratimo stranku na političku scenu. Uputio sam javne pozive srodnim nam strankama da ujedinimo snage na izborima -navodi Matković.

Ispred novoizabranog vodstva stoji ozbiljan posao, vidjeti što je ostalo od HSP-a i uz svježu krv podići stranku na stare dane slave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.