NP Krka na Skradinskom buku ovog ljeta promovira sve nacionalne parkove Hrvatske

Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ od ovog ljeta provodi projekt Zelena Hrvatska kojim će promovirati sve nacionalne parkove i parkove prirode Hrvatske na Skradinskom buku, najpoznatijem i najposjećenijem slapu na rijeci Krki.

Skradinski buk godišnje posjeti oko 800 tisuća posjetitelja što predstavlja izravan komunikacijski kanal kojim će uputiti informacije o drugim zaštićenim područjima i tako potaknuti posjetitelje na duži boravak u prirodi. Za ovu namjenu dizajniran je poseban štand vezan uz tematsku priču Nacionalnog parka ‘Krka’ koji je oblikovan snažnim formama, grafičkim elementima i motivima NP ‘Krka’.

Zelena_Hrvatska

Sve hrvatske parkove prirode i nacionalne parkove iz NP Krka pozvali su da dostave svoje promotivne materijale, a informatori Nacionalnog parka ‘Krka’ stoje na raspolaganju za pitanja posjetitelja.

Ovo je ujedno i dobra prilika da se javnosti predstavi, pod nazivom Parkovi Hrvatske, novi vizualni identitet svih osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode, čime je omogućena izgradnja jedinstvenog i snažnog brenda zaštićenih područja i buduće zajedničko predstavljanje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.