O Puntamici ćemo razmišljati nakon Poličnika

– Kao i u svakoj drugoj, i u utakmicu protiv Poličnika ulazimo maksimalno nabrijani, sa samo jedinim ciljem – pobijediti. Dakle, koncentrirani smo isključivo na nedjeljni susret, a o Puntamici ćemo razmišljati u ponedjeljak – kazao je na jutrašnjoj konferenciji za novinare pomoćni trener GKK Šibenik Miro Jurić najavljujući utakmicu protiv Poličnika koja je na rasporedu u nedjelju, u tamošnjoj sportskoj dvorani.

Šarinov asistent dodao je kako će svi igrači biti na raspolaganju za taj susret, što znači da se na parket vraća i centar Ljubo Šamadan, ponajbolji igrač narančastih u prvom dijelu prvenstva. Ljubo je sanirao ozljedu šake i već je nekoliko dana u punom treningu.

– Jedva čekam ponovo zaigrati, osjećam se potpuno spreman. Što se tiče utakmice s Poličnikom, sve je jasno, bolja smo i kvalitetnija momčad i naša pobjeda ne bi trebala biti upitna – kazao je Šamadan koji se zahvalio svim liječnicima koji su mu pomogli da se na parket vrati što prije. Pun je hvale i za Ivana Grgata, svog novog partnera u reketu.

– S Grgatom smo dobili dimenziju više pod koševima, jednog fizički dominantnog centra. Da o njegovom iskustvu ne govorim – kazao je Šamadan.

Na kraju se Miro Jurić zahvalio njihovim vjernim navijačima koji ih redovito prate i na gostovanjima.

– Nadam se da ćemo im se na najbolji način odužiti za tu vjernost, da ćemo 17.veljače svi imati razlog za slavlje – zaključio je Jurić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.